Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρία MotoForYou – Γρηγόριος Γιασσάς ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την πώληση και το service μοτοσυκλετών.

 

Από τότε μέχρι και σήμερα έχουμε συνάψει σοβαρές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες Εταιρίες του χώρου και πλέον οι πελάτες μας απολαμβάνουν την αξιοπιστία του ονόματός μας.

 

Επιπλέον έχουμε συνάψει συνεργασίες με πολλές Εταιρίες του χώρου για το Συνεργείο μας και μπορούμε πλέον να αναλαμβάνουμε την επισκευή της τρακαρισμένης μοτοσυκλέτας με μια απλή εξουσιοδότηση χωρίς να πληρώσει τίποτα ο πελάτης.

 

Το 2015  μπήκαμε και στον Ασφαλιστικό χώρο παρέχοντας επιπλέον στους πελάτες μας και την δυνατότητα ασφάλισης των οχημάτων τους. Πλέον συνεργαζόμαστε σχεδόν με όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρίες και έχουμε επεκταθεί και στις Ασφαλίσεις Υγείας – Ζωής – Πυρός –Στεγαστικών Δανείων- Επένδυσης – Αποταμίευσης – Αστικής Ευθύνης - Συνταξιοδότησης και γενικά όλες τις Ασφαλιστικές Εργασίες.

 

Στόχος μας όπως πάντα ο πελάτης μας να απολαμβάνει τις υπηρεσίες μας τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

 

 

Γρηγόριος Γιασσάς

Αρ. Μητρ. 100524

Επιμελητήριο Πειραιά