Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

WESTERN UNION ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

WESTERN UNION ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

WESTERN UNION – QUICK PAY

Επισκεφτείτε σήμερα το κατάστημά μας Western Union της Paylink για να στείλετε ή να παραλάβετε άμεσα χρήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Λειτουργούμε καθημερινά με διευρυμένο ωράριο (9.30 – 21.00), και τα Σάββατα (09.30 -16.00), για να καλύπτουμε στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες σας. 

Κατά τη συναλλαγή χρειάζεται να έχετε πάντοτε μαζί σας ταυτότητα ή διαβατήριο. 

Αποστολή μετρητών
Παραδώστε στο συνεργάτη μας το ποσό μεταφοράς και τα έξοδα αποστολής. Δώστε το όνομα του παραλήπτη με λατινικούς χαρακτήρες (όπως αναγράφεται στην ταυτότητά του) καθώς και τη χώρα/πόλη όπου θα μεταφερθούν τα χρήματα. Αμέσως μετά σας δίνεται από τον συνεργάτη μας ο 10ψήφιος Αριθμός Ελέγχου Μεταφοράς Χρημάτων που θα μοιραστείτε μόνο με τον παραλήπτη. 

Παραλαβή μετρητών
Για να παραλάβετε χρήματα δηλώστε στο συνεργάτη μας το όνομα και τη διεύθυνση του αποστολέα, το ποσό παραλαβής, τον 10ψήφιο Αριθμό Ελέγχου Μεταφοράς Χρημάτων και παραδώστε την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας. Αφού ελεγχθεί η συναλλαγή, σας παραδίδονται τα χρήματα και η απόδειξη πληρωμής.

Quick Pay

Η υπηρεσία Quick Pay παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων (πληρωμής) από φυσικό πρόσωπο σε εταιρεία που είναι συμβεβλημένη με τη Western Union.

Η λίστα των εταιρειών που είναι συμβεβλημένες με την Western Union προκειμένου να λαμβάνουν πληρωμές Quick Pay περιλαμβάνει ενδεικτικά εταιρείες όπως η AliExpress, η DHgate, η LightInTheBox και πολλές άλλες.

Η διαδικασία είναι απλή. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας Paylink – Western Union έχοντας μαζί την ταυτότητά σας, Όνομα, Κωδικό και Χώρα έδρας της εταιρείας στην οποία θέλετε να κάνετε την πληρωμή καθώς επίσης και αριθμό επιβεβαίωσης πληρωμής (όπου απαιτείται). Σας συμβουλεύουμε να δηλώνετε το ακριβές ποσό πληρωμής, μέχρι και δεύτερου δεκαδικού ψηφίου αν υπάρχει.

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

WESTERN UNION ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

WESTERN UNION ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ..

0,00€