Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ INTERAMERICAN ΝΙΚΑΙΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ INTERAMERICAN ΝΙΚΑΙΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

«Σε όλη μου την επαγγελματική ζωή έχω δει δραματικές αλλαγές στη θεραπεία και στην επιβίωση ασθενών που, ενώ έζησαν πολλά χρόνια, οικονομικά είχαν καταστραφεί».

                                                                                                                                                                                                                                                   -Δρ Marius Barnard-

 

Ένας ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ για τις δύσκολες στιγμές. Η INTERAMERICAN διαθέτει το πρόγραμμα Ασφάλισης Σοβαρών Ασθενειών ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, το οποίο μπορεί να αγοραστεί ως ανεξάρτητο συμβόλαιο ή ως προσθήκη σε άλλο πρόγραμμα Ζωής και Υγείας και μπορεί να συμπληρωθεί με επιπλέον καλύψεις Καρδιακών και Κυκλοφορικών Νοσημάτων ή/και Εξόδων Αποθεραπείας. Το ανώτατο όριο ασφάλισης του προγράμματος είναι 45.000€ και καλύπτει τις παρακάτω συγκεκριμένες 12 παθήσεις και θεραπείες:

• Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου

• Τύφλωση

• Αορτοστεφανιαία παράκαμψη (By-pass)

• Μεταμόσχευση οργάνων

• Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

• Κίρρωση ήπατος

• Κακόηθες νεόπλασμα (καρκίνος)

• Νόσος του Πάρκινσον

• Καλοήθης όγκος εγκεφάλου ή νωτιαίου μυελού

• Παράλυση

• Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια

• Σκλήρυνση κατά πλάκας

Πώς καταβάλλεται το ασφαλισμένο ποσό; Σε περίπτωση που συμβεί κάποιο από τα παραπάνω περιστατικά, η Εταιρία καταβάλλει στον ασφαλισμένο το ποσό που έχει επιλέξει, σε δύο δόσεις, με τον ακόλουθο τρόπο:

1η πληρωμή: Μέσα σε πέντε (5) μέρες από τη στιγμή που θα παραλάβει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά καταβάλλει το 50% του ποσού.

2η πληρωμή: Ένα (1) μήνα μετά την πληρωμή της πρώτης δόσης, καταβάλλει το υπόλοιπο πενήντα τοις εκατό (50%) του ποσού.

Απλές διαδικασίες, προσιτό κόστος   Το πρόγραμμα έχει εξαιρετικά απλές διαδικασίες ασφάλισης και αποζημίωσης και μπορούν να το αποκτήσουν άτομα ηλικίας από 16 ετών έως 60 ετών. Έχει ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Για παράδειγμα, για ένα άτομο ηλικίας 41-45 ετών που θα επιλέξει κεφάλαιο ύψους €20.000, το ασφάλιστρο του ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ είναι €15 το μήνα.

Η προστασία σας στις δύσκολες στιγμές

Με την πρόοδο της επιστήμης και την εξέλιξη της ιατρικής, πολλές σοβαρές ασθένειες είναι περισσότερο αντιμετωπίσιμες. Ωστόσο πέρα από το σημαντικό κόστος για τη θεραπεία, μια σοβαρή ασθένεια αλλάζει τη ζωή μας σε πολλά επίπεδα. Η διαχείριση μιας τέτοιας ασθένειας γίνεται πιο δύσκολη λόγω των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων που αυτή δημιουργεί. Η INTERAMERICAN είναι κοντά σας και σας ενισχύει στις δύσκολες αυτές στιγμές με το ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ. Το πρόγραμμα αυτό σας εξασφαλίζει άμεσα, με τη διαπίστωση μιας σοβαρής ασθένειας, το κεφάλαιο που έχετε επιλέξει, το οποίο μπορεί να είναι από €5.000 μέχρι και €45.000, σε περίπτωση που μια σοβαρή ασθένεια συμβεί σε εσάς. Το κεφάλαιο καταβάλλεται άμεσα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα αυτά όπως εσείς θέλετε. Ανεξάρτητα αν έχετε άλλη ασφαλιστική κάλυψη, δημόσια ή ιδιωτική, ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ αποτελεί μια πρόσθετη σημαντική οικονομική ενίσχυση, η οποία μπορεί να καλύψει σημαντικά έξοδα θεραπείας. Έτσι, ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ σας βοηθά να επικεντρωθείτε στην αποκατάσταση της υγείας σας και να περιορίσετε το άγχος για τα οικονομικά σας. Μπορείτε να αποκτήσετε το πρόγραμμα ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Κωδικός Προϊόντος: FYLAKAS-AGGELOS-INTERAMERICAN
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€