Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

INTERAMERICAN ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΑΜΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERAMERICAN ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ  ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΑΜΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Νέο καταπληκτικό πρόγραμμα από την Anytime για πλήρη κάλυψη υγείας παιδιών μέχρι 500,000 € το έτος. Από 35 € το μήνα.

ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Καλύπτουμε 100% τα έξοδα νοσηλείας στην Ελλάδα, σε όλα τα Ιδιωτικά ή Δημόσια νοσοκομεία και κλινικές, σε δίκλινο δωμάτιο, μέχρι το ποσό των €500.000 κάθε χρόνο. Αναλαμβάνουμε τα έξοδα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού σας: δωμάτιο και διατροφή,διαγνωστικές εξετάσεις και φάρμακα αμοιβές γιατρών, χειρουργών και αναισθησιολόγων, άλλα έξοδα που μπορεί να προκύψουν (υλικά χειρουργείου, αποκλειστική νοσοκόμα, κ.α.). Σε περίπτωση συμμετοχής του Ε.Ο.Π.Π.Υ ή άλλου ασφαλιστικού φορέα καλύπτουμε 100% του υπολοίπου ποσού, μέχρι το ανώτατο ποσό κάλυψης.

ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Καλύπτουμε κατά 80% και χωρίς καμμία άλλη συμμετοχή σας, τα έξοδα νοσηλείας οπουδήποτε στο εξωτερικό, μέχρι το ποσό των €500.000 κάθε χρόνο. Αναλαμβάνουμε τα έξοδα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια νοσηλείας:δωμάτιο και διατροφή,διαγνωστικές εξετάσεις και φάρμακα,αμοιβές γιατρών, χειρουργών και αναισθησιολόγων,άλλα έξοδα που μπορεί να προκύψουν (υλικά χειρουργείου, αποκλειστική νοσοκόμα, κ.α.)

ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

Καλύπτουμε χωρίς καμία συμμετοχή τα έξοδα για ιατρικές εξετάσεις , διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και τα φάρμακα ή υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την αντιμετώπιση κάθε επείγοντος περιστατικού (ατύχημα ή ασθένεια), στα εξωτερικά ιατρεία οποιουδήποτε νοοκομείου ή κλινικής. Η κάλυψη παρέχεται εφόσον το συμβάν γνωστοποιήθηκε άμεσα με την εκδήλωση του στην εταιρία, καλώντας τη «Γραμμή Υγείας 1010» και ο αρμόδιος γιατρός σύστησε άμεσα την επίσκεψη σε υγειονομική μονάδα.

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Παρέχουμε ημερήσιο επίδομα μέχρι και 5 μέρες ανά νοσηλεία. Το επίδομα είναι: €500 για κάθε μέρα, αν πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση €250 για κάθε μέρα, αν δεν πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση. Το επίδομα παρέχεται σε περίπτωση που δε ζητήσετε αποζημίωση για τη νοσηλεία του παιδιού σας.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ-CHECK UP

Παρέχουμε προληπτικό έλεγχο υγείας μία φορά το χρόνο, χωρίς καμία επιβάρυνση.Το check up περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ειδικά διαμορφωμένες για τη παιδική και εφηβική ηλικία Το check up παρέχεται: στις ιδιόκτητες υποδομές της INTERAMERICAN (ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC & MEDIFIRST) στην Αθήνα. στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ

Σε περίπτωση ιατρικής΄σύστασης για χειρουργική θεραπεία και εφόσον επιθυμείτε και δέυτερη γνώμη, σας παρέχουμε 2 δωρεάν επισκέψεις το χρόνο σε γιατρούς Χειρουργούς του Δικτύου της INTERAMERICAN

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΓΡΑΜΜΗ ΥΓΕΙΑΣ 1010”

Η «Γραμμή Υγείας 1010» είναι διαθέσιμη 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Προσφέρει την καθοδήγηση που χρειάζεται σε περίπτωση νοσηλείας και φροντίζει για τη μεταφορά σας στο πλησιέστερο κατάλληλο νοσοκομείο της επιλογής σας. Επιπλέον μπορείτε να καλείτε τη «Γραμμή Υγείας 1010» για: Ιατρικές συμβουλές σχετικά με κάθε περιστατικό υγείας Πληροφορίες σχετικά με γιατρούς, εφημερεύοντα φαρμακεία, νοσοκομεία κ.λπ. στην Ελλάδα,ενημέρωση για τους υγειονομικούς κανονισμούς της Ελλάδας ή της χώρας που πρόκειται να ταξιδέψετε (εμβόλια, προληπτικά μέτρα, κ.λπ.)

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Υγειονομική μεταφορά σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα, ακόμα και με ελικόπτερο ή αεροπλάνο, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Και επιπλέον…

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ   με 25€ το μήνα

Καλύπτουμε απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις και ιατρικές πράξεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις, χωρίς καμία συμμετοχή από εσάς στο κόστος τους. Η κάλυψη δίνεται μόνο σε συνεργαζόμενους γιατρούς και συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα

ΚΑΛΥΨΗ ΣΥMΜΕΤΟΧΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ  με 5€ το μήνα

Καλύπτουμε το ποσοστό συμμετοχής σας στο κόστος αγοράς φαρμάκων για το παιδί, όπως αυτό ορίζεται από τον δημόσιο ασφαλιστικό σας φορέα (ταμείο).

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΩΝ  με 2€ το μήνα

Παρέχουμε κάλυψη για απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις προς τους συνεργάτες παιδοψυχολόγους μας. Μπορείτε να καλέσετε ανά πάσα στιγμή τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) στη "Γραμμή Υγείας 1010" και να κλείσετε τηλεφωνικό ραντεβού με κάποιον παιδοψυχολόγο για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με το παιδί σας. Η διάρκεια της κάθε κλήσης δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 15 λεπτά.

ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΓΟΝΕΑ με  1€ το μήνα

Παρέχουμε στους γονείς ημερήσιο επίδομα €30 για κάθε ημέρα νοσηλείας του παιδιού, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν για εσάς (έξοδα για φαγητό στο νοσοκομείο, ταξί, κτλ.)

Οτι καλύτερο… Αλήθεια τι άλλο μπορεί να προσφέρει μια Εταιρία σε Γονείς για την Απόλυτη προστασία Υγείας του παιδιού τους…

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Κωδικός Προϊόντος: Super-anytime
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€